Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Találd meg az alakodhoz legjobban illő alsóneműt

2018. május 01.
Olvasási idő: 3 perc

A nyár és a tengerpartos kirándulások rohamos közeledtével egyre többen kezdünk el intenzíven foglalkozni az alakunkkal. Egyre többet sportolunk, személyi edzőt fogadunk, életmódot váltunk és fogadkozunk, hogy soha többet nem kerülünk a csokis muffin közelébe, legalábbis a nyár végéig. Eszedbe jutott már az, hogy ha gondosan választod ki az alakodhoz illő fehérneműt, akkor optikailag sokat javíthatsz az idomaidon?

NŐI BODY

Találd meg az alakodhoz legjobban illő fehérneműt1

A női body például egy tipikusan olyan öltözet, ami kicsit leszorítja az oldalsó zsírpárnáidat, ezáltal egy szebb megjelenést kölcsönöz, amire nyugodtan felhúzhatod a nyári ruhát. Senkinek sem fog feltűnni, hogy a télen kicsit elengedted magad.

NŐI BOXER

Találd meg az alakodhoz legjobban illő fehérneműt2

A női bugyi rejtély. Pontosan ki kell tapasztalnod, hogy melyik stílus áll jól az alakodnak. Biztosan ismerős, hogy míg az egyikben maximálisan csábító a feneked, a másikban pedig olyan, mint egy kötözött hurka. Nem mindegy, már csak az önbizalom oldaláról nézve sem. Ha általánosítani szeretnénk, akkor a francia bugyit, vagy a boxert ajánlanánk, mert amíg szép formát ad a fenéknek, addig finoman leszorítja az oldalt esetenként kiálló téli tartalékokat.

ANYAGVÁLASZTÁS

Nagyon fontos, hogy milyen anyagból van maga a fehérnemű. Ha kicsit rugalmasabb anyagot választunk, akkor egy teltebb alakú női testen is szépen mutat egy-egy fehérnemű. Elkerülhetjük a fent már említett „kötözött hurka” hatást és a csábításnak sem szabunk határt.

 

A Mr.Big fehérnemű webáruházban biztosan megtalálod az alakodhoz és stílusodhoz legjobban illő fehérneműt!

Előző bejegyzésünkben a tavaszi szoknya alá illő fehérneműkről írtunk.


Ezek is érdekelhetnek: , , ,

Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
Tökéletes sportmelltartó futáshoz
2023. augusztus 23.
Tökéletes sportmelltartó futáshoz
A tökéletes sportmelltartó megtalálása nagyon fontos, hiszen a sportolás vagy egyéb fizikai tevékenység során a melleket nemcsak a helyükön tartják, de a gerinc tehermentesítésében és...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.