Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez

2022. szeptember 14.
Olvasási idő: 3 perc

Téged is gyakran zavar a fehérneműk varrása? Nem vagy vele egyedül. Egy szűk farmer alatt például kifejezetten kellemetlen és fájdalmas lehet, ahogy a bugyi varrása bevág a bőrünkbe. Ugyanez a helyzet a melltartókkal is: nagyon gyakori, hogy levesszük, és még sokkal később is látható a nyoma. Ezt a problémát lehet kiküszöbölni a lézervágott fehérneműkkel.

Mi az a lézervágott női alsónemű?

A lézervágott fehérnemű lényege, hogy nincsenek kényelmetlen varrások. Egy speciális, lézeres technikával vágják el az anyagot, ami így nem foszlik, megtartja a formáját, anélkül, hogy szükség lenne a stabilizáló varratokra. Így tulajdonképpen nincs, ami belenyomódjon a bőrünkbe.

Lézervágott melltartó

A lézervágott melltartók magasszintű komfortot biztosítanak, hiszen nem szorítanak, csak gyengéden rásimulnak a bőrünkre. Nagyon sok nő panaszkodik a melltartó kényelmetlenségére, egy lézervágott darabbal azonban ezt a problémát ki lehet küszöbölni. Nem kell lemondani a megfelelő tartásról és takarásról, de szenvedni sem kell miatta!

Lézervágott bugyi

A lézervágott bugyinak még egy nagy előnye van a komfort mellett, mégpedig az, hogy gyakorlatilag láthatatlan a ruha alatt. Bizonyára te is szembesültél már azzal a kellemetlen látvánnyal, amikor a bugyi vonala feltűnően átüt egy vékonyabb anyagú nadrágon vagy szoknyán. Ha nem szereted a tangát, akkor a lézervágott bugyi jó megoldás számodra, hogy ezt elkerüld, ugyanis nincs varrás, ami át tudna látszani.

A lézervágott női alsónemű előnyei

A lézervágott fehérnemű két legnagyobb előnye tehát a kényelem, valamint a láthatatlanság. Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen az, amit egész nap viselünk, a lézervágott fehérneműk pedig maximálisan megadják ezt. A láthatatlanság szintén óriási előny a vékonyabb anyagú, feszülős ruhadarabok viselése esetén.

Amennyiben eddig nem volt lézervágott fehérneműd, éppen itt az ideje, hogy beszerezz néhányat!

A People.com oldalon is született egy bejegyzés, ahol a lézervágott női alsóneműket dícsérik.

A Mr.Big fehérnemű webáruházban számos típust megtalálsz, melyek kényelmesebbé teszik majd az életed.

Előző bejegyzésünkben pár tippet adtunk, hogy mire érdemes figyelned, ha a barátnődnek szeretnél fehérneműt vásárolni.


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
2023. november 30.
Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre ...
Tovább olvasom
Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.