Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

A gyerekekre is gondoltunk, így kínálatunkban ugyanúgy találsz minőségi junior atlétát, vagy boxert, mint rávarrt gumis kislányoknak és kisfiúknak készített slipit. A részletek számunkra is fontosak, így minden darab minőségi alapanyagból készült, amik minden kényelmi igényt kielégítenek.

Gyerek alsónemű

Gyerek alsónemű: a kényelem az elsődleges szempont

A felnőttekhez hasonlóan a gyerekek számára is nagyon fontos a megfelelő alsónemű, sőt, talán még fontosabb is, hiszen a gyerekek folyamatosan mozgásban vannak, és lényeges, hogy ebben ne akadályozza őket a ruházatuk. A fokozott igénybevétel miatt ugyanakkor a strapabíróságra is kiemelt figyelmet kell fordítani, és a bőrünk egészsége miatt az sem mindegy, hogy milyen anyagból készül az alsóneműk. Jól szellőző, ugyanakkor puha, kényelmes anyagra van szükség.

Alsóneműk az örökmozgóknak

Adja magát a pamut, mint puha, jól szellőző anyag, azonban a tiszta pamutról tudni kell, hogy egyáltalán nem rugalmas. Éppen ezért, az alsóneműkbe szokott kerülni némi elasztán, ami a rugalmasságot biztosítja. Ez alkalmassá teszi az alsóneműt arra, hogy a legaktívabb mozgáshoz és igazodni tudjon, és a viselőjét ne akadályozza, ne váljon számára kényelmetlenné. A gyerekek esetében ez kiemelt jelentőséggel bír.

A megfelelő alsó kiválasztása

A gyerkőcök számára tehát olyan alsóneműt célszerű választani, ami jó minőségű, bírja a strapát, jól szellőzik, és rugalmas, hogy a mozgásban se jelentsen akadályt. Ezután jönnek az olyan kérdések, hogy milyen fazont érdemes venni. A kislányoknál általában az átlagos, klasszik bugyi fazon a befutó, de sokan szeretik közülük a lányos boxer fazonokat is.
Kisfiúknál a fecske, illetve a boxer kerül elő leggyakrabban, utóbbi kategóriából főként a feszülős boxer népszerű.
És mivel gyerekekről beszélünk, természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy milyen minta díszíti az alsóneműt. Az aranyos figurák mellett gyakran jelennek meg a különböző ruházati termékeken népszerű mesehősök, ezeket a holmikat a gyerekek szívesen viselik, ezért érdemes az alsóneműk közül is ilyeneket választani. Így majd garantáltan örömmel fogja viselni a gyerkőc.

Figyelmébe ajánljuk

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
2023. november 30.
Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre ...
Tovább olvasom
Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.