Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Rólunk

Örömmel tölt el bennünket és megtisztelő, hogy a Mr.Big webáruházba látogattál! Tudjuk jól, hogy minden ember más, minden igény különböző, mégis van bennük valami közös.  Minőségi fehérneműre mindenkinek szüksége van. Ez a motivációnk több, mint 15 éve minden egyes Mr.Big fehérnemű megalkotásánál.

Vállalkozásunk székhelye Szombathelyen található, a gyártás Erdélyben történik. A fehérnemű üzletágban a régióban az elmúlt másfél évtized alatt a kiváló minőségű, trendi és kényelmes alsóneműknek és az ügyfélközpontú szemléletnek köszönhetően a Mr.Big a piacvezető márkák közé nőtte ki magát. A koronavírus járvány idején elsők között indítottuk el a szövetmaszkok gyártását.

Termékeinket minőségi pamutból varrjuk a kényelem és funkcionalitás szempontjainak figyelembevételével az aktuális trendeket követve.

Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink elégedetten viselik a Mr. Big alsóneműket bármely korosztályban, nemtől és foglalkozástól függetlenül. A fehérneműk tervezése, gyártása során a sportos és nagyméretű fehérneműk iránti igény kielégítése mindig központi elem.

A fehérneműk a mindennapi élet szükséges kellékei. Ma már nemcsak a komfortos és funkcionális alsóneműkre van igény, fontos, hogy a viselője stílusához, öltözködéséhez is tökéletesen passzoljon. Rég tudjuk, hogy a felszín alatti részleteket nem veszíthetjük szem elől. Az igényes, ápolt megjelenéshez hozzátartozik az igényes fehérnemű is.

A Mr.Big designereinek kezei között a trendekre és a vásárlói igényekre fókuszálva születnek meg az imádott Mr.Big fehérneműk.  Mindig figyelünk rá, hogy az alsónemű ne elrejtse, ne elfedje a viselője adottságait, hanem kiemelje azt, ha kell visszafogottan, ha kell, ellenállhatatlanul!

Romániában a neves angol hipermarketlánc üzleteiben is jelen vannak termékeink, Magyarországon pedig már több, mint 200 üzletben vásárolhatóak meg a webáruházon kívül.

A Mr. Big alapítása óta a vásárlói igények magas fokú kielégítésére törekszik, a minőségből, kényelemből, divatos és sportos megjelenésből sosem engedtünk, a jövőben is ez határoz meg bennünket! Megalakulásunk óta egy dinamikus fejlődés részesei vagyunk, korszakalkotóként fehérneműinkkel a vásárlóink életére hatással voltunk, vagyunk és leszünk!

A szorgos hétköznapok, a felhőtlen kikapcsolódás, pihenés és a különleges alkalmak nem nélkülözhetik a Mr.Big fehérneműket! Rendelj bátran a Mr.Big webáruházból, vagy vásárolj személyesen viszonteladóink üzleteiben!

Visszatérő vásárlóink számára törzsvásárlói kedvezményt, több darabos rendelésnél mennyiségi kedvezményt ajánlunk a maximális elégedettség és vásárlói élmény érdekében.

A megrendelt termékekre 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálunk, ha pedig elakadtál a rendelésnél, szakértő ügyfélszolgálati tanácsadó segíti a fazon vagy méretválasztásodat, hogy Mr.Big alsóneműd maradéktalanul elégedetté és boldoggá tegyen!

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését is, akik szeretnék egy nívós alsónemű márkával teljessé tenni kínálatukat.

100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.