Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Alsóneműk a tavaszi szoknya alá

2018. április 30.
Olvasási idő: 3 perc

Itt a tavasz, elérkezett a jő idő, így előkerülhetnek a lazább öltözetek. Egyre többen hordanak ruhát és rövidebb szoknyákat az utcákon. Mégis a szeszélyes április és talán még a május alkalmával is előfordulhat a szelesebb időjárás, ami bizony nem a szoknyás hölgyeknek kedvez.

Fehérneműk a tavaszi szoknya alá1

Azonban ezt a kellemetlen szituációt könnyen el tudjuk kerülni, ha a megfelelő fehérneműt választjuk ki ezeken a „szoknyásabb” napokon. Ilyen fehérnemű például a női bugyi, vagy éppen a női body, ami sokkal többet takar, mint például egy tanga, így továbbra is megőrizhetjük magunknak és a párunknak azt a látványt, amit amúgy sem mutogatnánk.

Fehérneműk a tavaszi szoknya alá2

Egyébként az interneten számos hack kering ezzel a problematikával kapcsolatban, ami egyszerű megoldást kínál.

Első számú hack:

Mindössze annyit kell tennünk, hogy valamilyen láthatatlan nehezéket helyezünk a szoknya belsejébe, ami ugyan a külső szemlélőnek láthatatlan, mégis a helyén tartja a szoknyát. A nehezék lehet egy masszívabb anyagdarabka, amit több helyen rávarrunk közvetlenül a szoknya aljára, ezzel is elkerülve azt, hogy fellibbenjen egy nem várt pillanatban, vagy azt, hogy folyamatosan le kelljen fogni a szoknyánkat a kezünkkel, mivel ez kicsit sem segíti elő a magabiztos fellépésünket és az önbizalmunkra sem gyakorol jó hatást az, ha egész nap a szoknyánkat kell figyelnünk.

Második számú hack:

Az öntapadó ragasztószalag csodákra képes, főleg akkor, ha kétoldalú. Tépjünk több részt a gurigából és helyezzük fel a szoknya aljára, ami jó esetben hozzáragad a harisnyánkhoz, így egy kóbor szél nem lel többet játékos lehetőséget benne.

 

Tekintsd meg minőségi és olcsó fehérnemű kínálatunkat!

 

Előző bejegyzésünkben a 2022-es férfi divatról írtunk.


Ezek is érdekelhetnek:

Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
Tökéletes sportmelltartó futáshoz
2023. augusztus 23.
Tökéletes sportmelltartó futáshoz
A tökéletes sportmelltartó megtalálása nagyon fontos, hiszen a sportolás vagy egyéb fizikai tevékenység során a melleket nemcsak a helyükön tartják, de a gerinc tehermentesítésében és...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.