Miért válasszon minket?

Ingyenes szállítás már 10.000 Ft-tól.

Milyen zoknit viseljünk télen és nyáron?

2018 március 25 Olvasási idő: 3 perc

A zokni minden évszakban és időjárásban egy fontos tartozéka a ruhásszekrénynek, mivel bármikor jöhet egy hidegfront, vagy éppen egy kifejezetten fázós évszak, amikor zokni nélkül ki sem mozdulunk a lakás melegéből.

Amíg őseink állati bőröket tekertek a lábuk köré, nekünk már szerencsére megadatott a választás lehetősége és számos vastagságú, mintázatú, vagy hosszúságú zokni közül válogathatunk. Talán pont a bőség zavar miatt követünk el annyi bakit a zokni kiválasztása közben.

NYÁR

Divatbakik tömkelege érhető el az interneten, vagy jön szembe velünk az nyílt utcán. Gondolunk itt főképp a fehér zokni és a szandál kombinációra, ami garantáltan ellehetetleníti a csábítást és lefokozza sármunkat. A bakik elkerülése végett fontos tisztázni, hogy általában a sötét zoknik viselése a megszokott, mivel az bármilyen színű cipőben jól mutat. Nyáron gyorsan izzad a lábunk, ezért pamut cérnazoknit érdemes vásárolni, így elkerülhetjük a nem kívánt szagokat és a kellemetlen szempárokat.

TÉLEN

Az igényes megjelenés szempontjából télen is fontos a színek harmóniája, így fekete nadrághoz és fekete cipőhöz fekete zoknit, a barnához barnát viseljünk. A szőrösebb fazonú zoknikat hagyjuk meg az otthoniaknak, esetleg vegyük fel a csizma alá, ahol nem lóg ki a cipőből.

Ha szeretnél szétnézni a webáruházunkban, akkor itt meg tudod tenni:

Ezek is érdekelhetik: ,
Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

Férfi fehérnemű divat – 2018

A divat nem ér véget egy jól kiválasztott nadrágnál, vagy ingnél. A stílusos alsónadrágra ugyanúgy gondolnunk kell. A…

Fehérnemű divat, női bugyi trendek 2018 slágerei

A nők valahogy mindig is nagy hangsúlyt fektettek a fehérneműikre, így folyamatosan monitorozzák az új trendeket, járják a…

Milyen boxert vegyek?

Valljuk be uraim, nemcsak a hölgyeknek jelent nagy dilemmát a ruhavásárlás, de a férfiaknak is. Még akkor is,…

Shopping napok

Újra fantasztikus akcióval álltunk elő a végre megérkezett tavasz és a megújult webáruházunk ünneplése alkalmából, ezért most extra 20%…

100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás

10.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi Kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.