Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Hogyan válasszunk aláöltözetet?

2022. október 05.
Olvasási idő: 3 perc

Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk. Egy jó aláöltözet olyan, mintha lenne egy második, melegebb bőrrétegünk.

Funkcionális aláöltözet

A funkcionális aláöltözet főleg sportoláshoz megfelelő, ugyanis nem szívja fel a vizet, így az izzadság jobban elpárolog. Ha a hidegebb hónapokban sem szeretnél felhagyni a szabadtéri sportolással, akkor erre mindenképpen szükséged lesz.

Sí aláöltözet

A síelés szuper sport, de általában igen hideg körülmények között űzzük. Ennek megfelelően, ha egész nap a pályán szeretnél lenni, nem árt, ha gondoskodsz a megfelelő aláöltözetről. A sí aláöltözet olyasmi, ami a síoverál alá tökéletesen elfér, szabad mozgást biztosít, ugyanakkor az anyagának köszönhetően véd a hideg ellen, akár egész nap.

Futó aláöltözet

Ha ősszel és télen is szeretnéd folytatni a szabadtéri futást, akkor nagyon ügyelned kell az öltözékedre, ha nem akarod, hogy egy kiadós megfázás legyen a vége (főleg a nőknek ajánlott aláöltözet ebben az esetben). A megfelelő minőségű aláöltözettel garantálható, hogy kellően melegen tartsd magad, ugyanakkor a sport miatt keletkező izzadtságot ne szívja fel a ruhád – ettől fázol ugyanis meg a legkönnyebben. Futáshoz speciális aláöltözet szükséges!

Thermo aláöltözet

A thermo aláöltözet bárkinek jól jöhet, aki fázik a hidegben. Akárcsak azért van rá szükséged, hogy didergés nélkül eljuss a munkahelyedre, vagy végigjárd a karácsonyi vásárt, akár azért, mert szabadtéren dolgozol, a thermo aláöltözet biztosítani fogja, hogy semmiképpen se fázz.

Jégeralsó

Férfiak körében nagyon népszerű aláöltözet a jégeralsó, ami olyan, mintha egy vékonyabb, melegebb nadrág lenne a szokásos nadrágjuk alatt. Mivel testhezálló, a jelenlétét észre sem vesszük, viszont az anyagának köszönhetően kiválóan megvéd a hideg ellen.

Ne fagyoskodj télen, öltözz inkább be alaposan a ruhád alá!

A Mr.Big fehérnemű online áruházban számos aláöltözetet megtalálsz, így nem kell majd télen dideregned.

Előző bejegyzésünkben a női lézervágott alsóneműkről írtunk.

Itt is elérhető egy érdekes cikk, hogy hogyan is érdemes jégeralsót választani.


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Pánt nélküli melltartó a nyári hónapokra
2023. február 10.
Pánt nélküli melltartó a nyári hónapokra
A hölgyek számára a melltartó mindig kardinális kérdés, nem könnyű olyat találni, ami kényelmes, emellett pedig minden esztétikai igénynek megfelel.
Tovább olvasom
Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
2023. január 27.
Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
Minden strandszezonban központi téma a fürdőruha kérdése, legyen szó akár nőkről, akár férfiakról. A férfi fürdőnadrág kiválasztása is nagy dilemmát tud okozni.
Tovább olvasom
Tippek női köntös kiválasztásához
2022. október 26.
Tippek női köntös kiválasztásához
A köntös nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen magunkra kell kapni valamit, amikor kilépünk a zuhany alól, vagy éppen, amikor csenget a futár. Rengeteg különböző típus áll ugyanakkor rend...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.