Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Hogyan válasszunk aláöltözetet?

2022. október 05.
Olvasási idő: 3 perc

Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk. Egy jó aláöltözet olyan, mintha lenne egy második, melegebb bőrrétegünk.

Funkcionális aláöltözet

A funkcionális aláöltözet főleg sportoláshoz megfelelő, ugyanis nem szívja fel a vizet, így az izzadság jobban elpárolog. Ha a hidegebb hónapokban sem szeretnél felhagyni a szabadtéri sportolással, akkor erre mindenképpen szükséged lesz.

Sí aláöltözet

A síelés szuper sport, de általában igen hideg körülmények között űzzük. Ennek megfelelően, ha egész nap a pályán szeretnél lenni, nem árt, ha gondoskodsz a megfelelő aláöltözetről. A sí aláöltözet olyasmi, ami a síoverál alá tökéletesen elfér, szabad mozgást biztosít, ugyanakkor az anyagának köszönhetően véd a hideg ellen, akár egész nap.

Futó aláöltözet

Ha ősszel és télen is szeretnéd folytatni a szabadtéri futást, akkor nagyon ügyelned kell az öltözékedre, ha nem akarod, hogy egy kiadós megfázás legyen a vége (főleg a nőknek ajánlott aláöltözet ebben az esetben). A megfelelő minőségű aláöltözettel garantálható, hogy kellően melegen tartsd magad, ugyanakkor a sport miatt keletkező izzadtságot ne szívja fel a ruhád – ettől fázol ugyanis meg a legkönnyebben. Futáshoz speciális aláöltözet szükséges!

Thermo aláöltözet

A thermo aláöltözet bárkinek jól jöhet, aki fázik a hidegben. Akárcsak azért van rá szükséged, hogy didergés nélkül eljuss a munkahelyedre, vagy végigjárd a karácsonyi vásárt, akár azért, mert szabadtéren dolgozol, a thermo aláöltözet biztosítani fogja, hogy semmiképpen se fázz.

Jégeralsó

Férfiak körében nagyon népszerű aláöltözet a jégeralsó, ami olyan, mintha egy vékonyabb, melegebb nadrág lenne a szokásos nadrágjuk alatt. Mivel testhezálló, a jelenlétét észre sem vesszük, viszont az anyagának köszönhetően kiválóan megvéd a hideg ellen.

Ne fagyoskodj télen, öltözz inkább be alaposan a ruhád alá!

A Mr.Big fehérnemű online áruházban számos aláöltözetet megtalálsz, így nem kell majd télen dideregned.

Előző bejegyzésünkben a női lézervágott alsóneműkről írtunk.

Itt is elérhető egy érdekes cikk, hogy hogyan is érdemes jégeralsót választani.


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
2023. november 30.
Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre ...
Tovább olvasom
Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.