Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása

2023. január 27.
Olvasási idő: 3 perc

Minden strandszezonban központi téma a fürdőruha kérdése, legyen szó akár nőkről, akár férfiakról. A férfi fürdőnadrág kiválasztása legalább akkora dilemmát tud okozni, mint a női fürdőruháké. Számos különböző fazon érhető el, a bőség zavarában azonban nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyik lehet a legjobb választás.

Férfi fürdőnadrág – Milyen modellek érhetők el

A férfi fürdőnadrág modellek közül közismert a klasszikus fecske fazon, emellett boxerre, valamint rövidnadrágra hajazó fürdőnadrágok is elérhetők. Napjainkban inkább az utóbbi kategória népszerű, de persze ezek sem egyformák: a nadrág hossza, színe, mintája különböző, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Fecske fürdőnadrág

A fecske fürdőnadrág szár nélküli, éppen csak a kényes részeket takarja. Sportoláshoz jobban szokták szeretni ezt a fazont, mert nem akadályoz a mozgásban, ugyanakkor a strandokon is találkozhatunk vele.

Fürdőshort

A fürdőshort a rövidebb szárú rövidnadrág fazonnak a felel meg. Sokan kedvelik, mert szárazon sem túl meleg, olyan, mintha egy kényelmes boxert viselnének.

Férfi fürdőnadrág - fürdőshort

Férfi fürdőnadrág – fürdőshort

Szörfnadrág

A szörfnadrág hosszabb, térdig ér, és a szivárvány minden színében és különböző mintázatban érhető el a kínálatban. Kényelmes kialakítása és látványos megjelenése miatt igen közkedvelt fazon.

Boxer fürdőnadrág

A boxer fürdőnadrág alatt a feszülős fazont értjük, ami egyfajta átmenet a fecske, valamint a fürdősort között. Előbbinél többet takar, utóbbinál azonban lényegesen testhezállóbb.

Úszónadrág mosása

Sokak számára kérdőjeles az úszónadrág mosása, különösen akkor, ha egy kedvenc darabról van szó, hiszen nyilvánvalóan szeretnénk, ha sokáig tudnánk használni. Szerencsére az az anyag, amiből általában a fürdőruhák készülnek, nem különösebben kényes, ezért simán ki lehet mosni őket mosógépben anélkül, hogy komolyabban károsodnának.

Mivel az anyag fürdőzéshez van kitalálva, nagyon gyorsan meg is szárad, ezért egy mosógépes mosást követően akár már egy-két óra múlva is használatra kész lehet a fürdőnadrág.


Ezek is érdekelhetnek: , , ,

Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Pánt nélküli melltartó a nyári hónapokra
2023. február 10.
Pánt nélküli melltartó a nyári hónapokra
A hölgyek számára a melltartó mindig kardinális kérdés, nem könnyű olyat találni, ami kényelmes, emellett pedig minden esztétikai igénynek megfelel.
Tovább olvasom
Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
2023. január 27.
Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
Minden strandszezonban központi téma a fürdőruha kérdése, legyen szó akár nőkről, akár férfiakról. A férfi fürdőnadrág kiválasztása is nagy dilemmát tud okozni.
Tovább olvasom
Tippek női köntös kiválasztásához
2022. október 26.
Tippek női köntös kiválasztásához
A köntös nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen magunkra kell kapni valamit, amikor kilépünk a zuhany alól, vagy éppen, amikor csenget a futár. Rengeteg különböző típus áll ugyanakkor rend...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.