Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Boxer alsó méretek – Hogyan válassz jó méretet?

2023. március 28.
Olvasási idő: 4 perc

Ahhoz, hogy igazán kényelmes legyen a férfi alsónadrág, ismerni kell a boxer alsó méreteket, tudni kell, hogyan válassz jó méretet! Az optimális fazon és méret megtalálását az egyéni adottságok döntően befolyásolják. A kényelmes alsónadrág méret meghatározása nem nehéz.

Legtöbbször helytálló az alapszabály, hogy az alsónemű mérete egyezik a ruhamérettel, amelyet viselsz, ha pedig mégsem, elmondjuk, hogyan válassz jó méretet!

Boxer alsó méretek – Hogyan válassz jó méretet?

Az alsóneműket üzletben, személyes vásárlásnál sem szabad felpróbálni, internetes vásárlásnál pedig több okból sincs erre lehetőség. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan ismerd a saját alsónadrág méretedet, hogy tökéletes darabokat tudj beszerezni!

Az alsónadrág méret és ruhaméret egyezés nem mindenkinél igaz. A férfi alsónadrág típusa, a személyes adottságok, az elvárt kényelmi szint mind-mind befolyásolják azt, hogy mi a te saját alsónadrág méreted.

boxer alsó méretek

Az alábbi, egyszerű mérést bárki el tudja végezni:

Alsónadrág méret és ruhaméret egyezés

Sokan úgy tartják, az alsónadrág méret és ruhaméret egy és ugyanaz. Ez az esetek többségében igaz.

Vannak ugyanakkor egyéni adottságok, sajátosságok, melyek miatt például egy L-es nadrágot viselő férfinak mégsem az L-es, hanem az M-es vagy éppen az XL-es méret lesz a kényelmes.

Lehet, hogy farmerből valaki a bővebb fazont kedveli, míg alsónadrágból a szűkebbet.

Az is előfordulhat, hogy az alsónadrág anyaga rendkívül rugalmas, ezért egy általában M-es méretű férfinak elég az S-es méret is az adott fehéreműből.

Fehérnemű méret kalkulátor

Egyes webáruházak oldalán elérhetőek fehérnemű méret kalkulátorok, elsősorban női fehérnemű méret kalkulátorok, melyek derékbőség, csípőméret megadása mellett kiszámolják az optimális bugyi méretet vagy más adatok ismeretében a komfortos melltartó méretet. Férfi fehérnemű kalkulátoroknál elég a derékbőséget ismerni.

Boxer alsó méretek

A férfi boxer alsónadrág méretek kissé eltérhetnek a boxer fazonjától függően. Akárcsak női bugyikból, boxerből is számos fazon létezik, előfordul, hogy egy bővebb fazonból és egy szűkebb fazonból nem ugyanaz a méret kényelmes a férfinak.

A boxer fajták lehetnek rövidszárú boxeralsó, elegáns alsónadrág, bőszárú boxeralsó, passzos szárú boxeralsó és így tovább. Nagy általánosságban a boxer alsó méretek az alábbi centiméterben mért méreteket jelentik:

SMLXLXXL
27/2930/3233/3434/3637+
70-85 cm75-90 cm85-100 cm95-110 cm105-120 cm

Férfi nadrág méret átváltás

Férfi nadrág méret átváltáshoz szükséges egy gyors számolás egy állandó váltószám használata mellett.

Mérőszalaggal, centivel mérd meg a derekad legkeskenyebb pontjának a körfogatát, és oszd el 2,54-gyel, így megkapod a méretezés W számát, vagyis a Waist-et. Például 87 cm-es derékméretnél az eredmény 34 lesz.

Férfi nadrág méret átváltás

Szükségünk van még az L számra, vagyis Length, azaz szárhossz méretre. A férfi nadrágok szárának hosszúsága az ágyéktól a lábszár végéig tart, eszerint, ha a centid 82 cm-t mutat, akkor osztva 2,54-gyel a hosszúság 32 lesz. Vagyis a te nadrágméreted: W/L, azaz 34/32 lesz.

Akárcsak a hölgyeknél, a férfiaknál is fontos, hogy az alsónadrág viselete kényelmes legyen, fazonja pedig illeszkedjen a viselője egyéniségéhez, miközben kiemeli férfiúi adottságait.

Találd meg a hozzád legjobban illő termékeket a Mr.Big fehérnemű webshopban!


Ezek is érdekelhetnek: , ,

Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
2023. november 30.
Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre ...
Tovább olvasom
Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.