Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák

2023. november 30.
Olvasási idő: 4 perc

Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre és szerencsére áhítozunk. A piros fehérnemű szilveszterkor legalább annyira fontos, mint esküvőn a kék szín viselése, ami a hűség és a tisztaság jelképe. Lássuk hát a legérdekesebb szilveszteri babonákat, a piros fehérneműk hiedelmeit!

Piros fehérnemű babona jelentése

Kezdjük is az elején. A szexi fehérneműk sokféle színben, fazonban megtalálhatóak, mégis a piros fehérneműk, a piros fehérnemű szettek, a piros bugyik, a piros melltartók valahogy összekapcsolódnak a csábítással, az erotikával.

Nem véletlen, hiszen a vörös a tűz jelképe, az erotika szimbóluma. A piros szín általában feltüzeli a férfiakat, és bár sok hölgy egyébként is kedveli a piros színt, azért az igazság az, hogy éppen ez a feltüzelni vágyás bújik meg a legtöbb esetben a piros fehérneműk viselése mögött.

A piros szín jelentése egyébként elég összetett. A piroshoz kapcsolódik a dinamizmus és az erő mindenekelőtt. A vörös okkert már az ősemberek is használták a barlangrajzaik készítése során, de a bikaviadalok során is piros posztót lengetnek. Persze azért jó tudni, hogy nem azért piros a posztó színe, mert az felhergelné a bikát (tekintve, hogy részben színvakok), hanem azért, hogy ne látszódjanak a vérnyomok és a közönség számár is látványosabb a piros szín.

A piros színhez egyes kutatások szerint a főemlősök alapvetően vonzódnak, a szerelmet, szexualitást kapcsolják hozzá. A Valentin nap jelképe is a piros szín. Kutatások támasztották azt is alá, hogy a pirostól gyorsabbak és erősebbek leszünk, azonnal megadja számunkra azt a pluszt, amire szükségünk van.

Szilveszteri babonák és hagyományok

De mi az a babona, mi a babona jelentése? A babona lényegében egy gondolatmenet, hiedelem, ami részben mágikus megközelítésből ered, és bizonyos dolgoknak, tevékenységeknek, jelenségeknek ok-okozati összefüggést tulajdonít, sőt a történések mögött gyakran természetfeletti erőket sejtet.

Rengeteg szilveszteri babona létezik, ha valaki hisz a babonákban, szinte nem tud mindnek eleget tenni, olyan sok van! Néhány a szilveszteri babonák és hagyományok közül:

A piros fehérnemű szilveszterkor hatással lesz a babona szerint a szerelmi és szexuális életünkre, ezért nem szabad alább adni, piros bugyit vagy piros tangát, piros fehérnemű szettet kell viselni!

női piros tanga

Megnézem

Ha pedig a szilveszteri babonák piros bugyi, piros gatya témakörre fókuszálunk, kapcsoljuk össze a másik ismert babonával, miszerint viseljünk valami újat! Magyarul: vegyünk fel új piros fehérneműt, új piros gatyát vagy új piros fehérnemű szettet szilveszterre, így, ha mindkét babona beválik, a tüzes szerelmi élet mellett az újdonság varázsát is megtapasztalhatjuk.

Visszakanyarodva picit Olaszországhoz, náluk közismert újévi babona az, hogy éjfélkor 12 szőlőszemet kell megenni, és az újév napján piros alsóneműt viselni, a megunt, régi dolgokat pedig kitenni az ablakba!

Piros bugyi szilveszterkor

Az újévi babonák egyike, hogy a viselt fehérnemű piros legyen! Ez kell a szerelmi varázslat felszabadításához, vérpezsdítő szexuális és szerelmi élethez! A történészek szerint a piros fehérnemű babonája Olaszországból származik Augustus uralkodása alatti időkből, amikor is a piros fehérnemű viselését szerencsés varázslatnak tartották.

Mások úgy gondolják, ez a szilveszteri babona Kínából ered, ahol a piros eleve a szerencsét és a jólétet szimbolizálja. Nem véletlen, hogy a kínai újév ünnepein a piros az egyik leggyakrabban viselt szín!

Miért válasszunk minőségi pamut fehérneműt?

A piros bugyi szilveszterkor mindenképpen képviselje a minőséget, ugyanúgy, mint az év bármely időszakában! Öltözhetünk bármilyen ízlésesen és vonzó módon, ha a fehérnemű silány minőségével elrontjuk az összhatást.

A minőségi fehérnemű nemcsak kényelmes viseletet jelent, és kellemes a bőrnek, jó érzés hordani, de kiemeli adottságainkat, miközben helyén marad, kellően takar, de ugyanakkor sejteti, mégis erotikusan megtartja az intim testrészek „félhomályát”. Nem mutat mindent, csak sejtet.

A minőségi pamut fehérneműk képesek ezeket az elvárásokat teljesíteni, miközben szellőznek, komfortos érzetet nyújtanak, felszívják a nedvességet, higiénikusak és jól, könnyen moshatóak.

Ha minőségi pamut bugyit választunk piros női fehérneműként, biztosak lehetünk benne, hogy sokáig viselhetjük majd akár alkalmakkor akár hétköznap, vagy sok-sok szilveszterkor is a piros bugyi babonájának beteljesítéséért.

Piros fehérnemű és a szilveszteri öltözék

A szilveszteri buli sokaknak az év legnagyobb buliját jelenti. A szilveszteri öltözék ennek megfelelően stílusos, feltűnő, csillogós, flitteres, életigenlő, bánatot, rosszkedvet elűző!

A piros fehérneműket bátran viseljük a szilveszteri ruha alatt, hiszen egyrészt önbizalmat adnak, szexinek, csábítónak érezhetik magunkat tőlük, másrészt, ha minden jól megy és beteljesül a szilveszteri babona, a piros bugyi a szerelmi életünk szerencséjét is magával hozhatja, amire mindannyian vágyunk!


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
2023. november 30.
Piros bugyi szilveszterkor – újévi babonák
Az újévi babonák egyike a piros bugyi szilveszterkor és a piros gatya szilveszter éjszakáján, ha szeretnénk, hogy szerelmi életünk az újévben érzéki, mozgalmas legyen, továbbá sikerre ...
Tovább olvasom
Szexi fehérneműk az ünnepekre
2023. október 18.
Szexi fehérneműk az ünnepekre
Eltelt az ősz első hónapja, lassan itt az idő, hogy beszerezz néhány szexi fehérneműt az ünnepekre! Mire észbe kapunk az adventi forgatagban találjuk magunkat, amikor mindenhol sokan vannak...
Tovább olvasom
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
2023. október 02.
Milyen zoknit vegyek? – Útmutató a tökéletes választáshoz
Hölgyeknek, férfiaknak egyaránt tudni kell, milyen zoknit vegyek! Egy rosszul megválasztott zokni tönkre teheti a teljes megjelenést, itt különösen igaz a mondás: „Az ördög a részletekb...
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.